Dé expert in hout & plaat materiaal

Met een zeer uitgebreide voorraad hout & plaatmaterialen en aanverwante artikelen kan XLWOOD direct uit haar 5000m² magazijn leveren. Onze gemotiveerde medewerkers bieden een breed assortiment aan van producten uit eigen productie, aangevuld met het beste van sterke merken. Met een levering binnen 24 uur, en soms zelfs al dezelfde dag, kan elke bouwonderneming direct aan de slag met de meest unieke houtsoorten.

ONS ASSORTIMENT VAN HOUT & PLAAT MATERIAAL

Voor elk hout & plaat materiaal vraagstuk biedt XLWOOD een oplossing. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van hout & plaat materiaal.

Snelle service & ontzorging

Door de snelle service van XLWOOD is de kans op vertraging tot een minimum beperkt. 

XLWOOD ontzorgt jouw project en denkt mee om de faalkosten in de bouw zo laag mogelijk te houden. Jij vraagt wij draaien.

homepage-bg-1

XLWOOD werkt hoofdzakelijk met duurzame producten

XLWOOD verkoopt en gebruikt hoofdzakelijk duurzame houtsoorten met FSC® en PEFC certificaten. Dit keurmerk gaat niet alleen strenge milieuvoorwaarden maar draagt ook zorg voor goede en veilige (werk)omstandigheden voor alle betrokkenen. 

FSC en PEFC 

Materialen op maat geleverd door een eigen zagerij

Met een eigen zagerij en in samenwerking met schaverijen is XLWOOD in staat om de gewenste materialen op maat en zonder lange levertijd te leveren.

Vraag offerte aan

homepage-bg-1