Services

Wat kun je van XLWOOD verwachten

Op het gebied van hout kan XLWOOD veel voor aannemers, architecten en, woningbouwcoöperaties en overheidsinstanties betekenen. Naast een uitgebreid assortiment aan hout & plaatmateriaal is XLWOOD ook de ideale gesprekspartner om bouwprojecten met hout naar een hoger niveau te tillen.

IMG_1088

Partner voor grootschalige projecten

Door de jarenlange ervaring in de houthandel weten de medewerkers van XLWOOD als geen ander hoe je de hout in de bouw kunt toepassen. Door de uiteenlopende grootschalige projecten die XLWOOD in samenwerking met overheidsinstanties en grote aannemers heeft gerealiseerd, is XLWOOD de ideale gesprekspartner als het gaat om hout en toepassing hiervan.

DSC_4926 www.hetfotoatelier-laarbeek.nl

“Ik leg liever geld bij dan dat ik een verkeerd product adviseer.”

Bas Ten Thije, eigenaar XLWOOD

Gedegen advies over de toepassingen van hout

Ben je van plan om hout toe te passen in je bouwontwerp? Betrek XLWOOD al in een vroeg stadium in de bouwplannen. Door de uitgebreide productkennis van hout én de ervaring in de toepassing en applicatie van hout, kan XLWOOD veel toegevoegde waarde bieden bij jouw bouwproject. Zo denkt XLWOOD graag mee over de invulling van een bestek, het budgetteren van een project en de logistiek uitvoering hiervan. Zowel bij grote als bij kleine bouwtrajecten.

De voordelen hiervan?

  • Lagere bouwkosten
  • Verkorting van de doorlooptijd
  • Efficiëntere logistiek
  • Hogere kwaliteit
  • Lagere faalkosten
DSC_3242www.hetfotoatelier-laarbeek.nl

Snelle levering

Tijd is geld, vooral in de bouwwereld waar een werkdag van 12 uur eigenlijk nog te kort is. Doordat XLWOOD een breed assortiment hout op voorraad heeft liggen in Wijchen, kun je binnen 24 uur je bestelling al geleverd hebben. Soms zelfs nog sneller. Wil je zelf het bouwmateriaal zelf ophalen? Geen probleem, bel ons en binnen een half uur kunnen we je levering klaar hebben staan.

2017 Week 12 07