Visie

Passie voor hout

XLWOOD heeft een grote passie voor hout; een mooi natuurproduct met ontelbaar veel toepassingsmogelijkheden. Bij XLWOOD draait alles om het hout op een eerlijke, slimme maar vooral mooie manier toe te passen in de bouw.

Vanuit die optiek is XLWOOD niet alleen maar leverancier van hout. Door jarenlang mee te draaien in de bouwwereld heeft XLWOOD een duidelijke kijk op de mogelijkheden van hout in gebouwen ontwikkeld. In combinatie met vele samenwerkingsprojecten met diverse bouwbedrijven, de hoge productkennis en grote ervaring op het gebied van houtverwerking maakt van XLWOOD een sterke partner in advisering, levering en toepassing van hout.

DSC_3238www.hetfotoatelier-laarbeek.nl

“Een Specialist denkt niet, hij weet”

Frank LLoyd Wright

Veel kennis in huis

XLWOOD wordt gerund door een klein team van slechts 8 medewerkers die stuk voor stuk al jaren bij XLWOOD werken. Allemaal zijn ze maar met één ding bezig: hout! Iedereen heeft zijn eigen expertise binnen het bedrijf zoals het importeren van bijzondere houtsoorten, de toepassingsmogelijkheden en logistiek vraagstukken.

Doordat XLWOOD uit een klein team bestaat zijn ze enorm flexibel. Zo kun je de eigenaar wel eens aantreffen op de heftruck om een bestelling te verzorgen of de heftruckchauffeur aan de lijn krijgen voor inkoopadvies. Dat is de kracht van XLWOOD; ze staan altijd klaar voor hun klanten.